آشپزی-سبزی و میوه آرایی
مواد لازم:

                   برنج ( ۳ پیمانه ) ** آلبالو ( ۲ پیمانه ) ** شکر ( ۵/۱ پیمانه ) **

                گوشت چرخ کرده  یا مرغ (۳۰۰گرم ) ** زعفران و خلال پسته و بادام **

            آلبالو را با کمی نمک خیس می کنیم و بعد از چند دقیقه خوب میشوریم.

                             هسته ی آلبالو ها را با هسته گیر می گیریم.

        آلبالو پلو

شکر را روی آلبالو میریزیم و میگذاریم نیم ساعت بماند و سپس آلبالو را ۱۰دقیقه میجوشانیم.

برنج را آبکش می کنیم و کف دیگ هر ته دیگی که دوست داشته باشیم می گذاریم.

لایه به لایه برنج و آلبالو را می کشیم و سپس آن را دم میکنیم.

        آلبالو پلو

نکته : نباید شیره ی آلبالو را زیاد روی برنج ریخت. چون هم برنج زیادی شیرین می شود

و هم ته دیگ می سوزد!! اضافه ی شیره را میتوان برای شربت استفاده کرد.

مقداری از شیره ی آلبالو  را با برنج سفید دم کشیده مخلوط می کنیم و برای تزیین از آن

همراه با برنج زعفرانی و خلالها و آلبالوهای پخته و گوشت  استفاده می کنیم.

       آلبالو پلو

       آلبالو پلو

                                                        نوش جان

 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
درباره وبلاگ
آشپزی
و
آراستن غذا
را
دوست دارم!


 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM