آشپزی-سبزی و میوه آرایی
مواد لازم:

خمیر نان  فانتزی ** گوشت چرخ کرده ** پیاز داغ ** رب گوجه فرنگی ** ترخون **

خمیر نان فانتزی هم لطیفه و هم لذیذ و بسیار مناسب برای پیراشکی.

از خمیر گلوله هایی به اندازه ی نارنگی در دست گرد کرده و در روغن فراوون و در حال جوش

سرخ می کنیم . نانها را روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغن اضافه ی آن گرفته شود.

      shekamdooneh

گوشت چرخ کرده را در روغن تفت داده و پیاز داغ و رب و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و با افزودن

نصف فنجان آب به گوشت ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا بپزد .

سبزی ترخونو که بعد از شستن کمی خرد کرده ایم به گوشت اضافه میکنیم و هم میزنیم.

طعم ترخون با گوشت چرخ کرده فوق العاده می باشد.

         shekamdooneh

بعد از اینکه نانها سرد شد و روغن اضافه ی آنها را گرفتیم٬با چاقو شکم نانها را برش می دهیم.

       shekamdooneh

                                        خمیر وسط نان را بیرون می آوریم.

                   shekamdooneh

                                    با ماده ی گوشتی نانها را پر می کنیم .

       shekamdooneh

                                      پیراشکی گوشت ما آماده می شود.

       shekamdooneh     

                                       نوش جان

 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
درباره وبلاگ
آشپزی
و
آراستن غذا
را
دوست دارم!


 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM